TaxiKlacht.NET
 Algemeen
 Welkom
 Inleiding
 Contact
 Nieuws
 TaxiKlacht in de media
 Taxibeurs 2007
 Zoeken
 Via P-nummer
 Geavanceerd
 Klacht indienen
 Een klacht indienen
 Klachtenformulier
 FAQ Klachten
 Gegevens toevoegen
 U bent klant
 U bent ondernemer
 Gegevens toevoegen
 De klant
 De taxi en U
 De illegale taxi
 U zoekt een taxi
 De ritprijs uitgelegd
 FAQ Consument
 De taxichauffeur
 De taxichauffeur
 De chauffeurspas
 Uw papieren
 Rij- en rusttijden
 Benodigdheden
 CAO Taxivervoer
 FAQ Taxi-chauffeur
 De ondernemer
 De taxi-ondernemer
 De vergunning
 Vergunningbewijs
 Het voertuig
 FAQ Taxi-ondernemer
 Regeltjes en organisaties
 Welke organisaties
 De IVW
 SGC Taxivervoer
 KNV Taxi
 Sociaal Fonds Taxi
 Stichting TX-Keur
 CCV (divisie CBR)
 Documenten (en downloads)
 Overzicht bestanden
 Mystery Taxi Guest
 Introductie
 Aanmeldingsformulier
 Boordcomputer Taxi
 Inleiding
 Nieuws
 Doelstellingen BCT
 Werking
 Historie
 Specificaties
 Downloads
 FAQ BCT
 Engels
 Welcome
 Advanced Search
 How to complain
 For who is this form
 Complaint form
 The fare explained
 Contact
 2007 tariff structure
 Add data as customer
 Add data as company
 Links
 The taxi and you
 The illegal taxi
 The official taxi
 The Taxidriver
 The Taxi Business
 Special Projects
 Which organisations
 Dutch Laws
 Disclaimer
 FAQ
 FAQ Consumer
 Overige
 Links
 Gebruikte afbeeldingen
 Sponsors gezocht
 Vermeldingen
 Disclaimer
 Webmaster(s)
 Laatste Updates

PrintAfdrukken...
Leden
Taxibeurs 2007

Taxibeurs2007


De Taxibeurs 2007, welke werd gehouden op 16 en 17 oktober 2007 in de RAI Amsterdam, is inmiddels weer voorbij.
Het was een kleine maar zeer gezellige beurs voor de taxiwereld, welke zeker voor herhaling vatbaar is.

Het team van Taxiklacht.net was ook aanwezig op de Taxibeurs met een eigen stand. Bezoekers konden daar meer informatie krijgen over onze website en een demonstratie krijgen van onze website.

De eerste dag van de beurs was rustiger dan verwacht, maar dat kwam doordat het veel te mooi weer was. Van bezoekers hoorden wij dat de terrasjes in het centrum van Amsterdam allemaal vol zaten, en dat de winkels nagenoeg leeg waren. Het was daarom ook niet vreemd dat de beurs zelf daar ook onder te lijden had...

De bezoekers die wel kwamen, waren echter wel geïnteresseerd in onze website. Soms dachten de mensen dat wij van de overheid waren (de .nl versie dus), maar dat misverstand was snel opgelost...

Verder was er veel media aanwezig die veel interesse had voor deze nieuwe Taxibeurs. Sommige media hebben de gelegenheid aangegrepen om taxichauffeurs en taxiondernemers te interviewen naar aanleiding van de invoering van het nieuwe tarievenstelsel, wat op 1 november 2007 definitief van kracht is.

Op de Taxibeurs kon je, naast onze stand natuurlijk, allerlei stands vinden die met de taxibranche te maken hadden. Van mooie en comfortabele taxi’s, en zelfs een verlengde Hummer, tot LPG-installaties en bedrijfskleding toe. Ook instanties zoals het Sociaal Fonds Taxi en Veilig Verkeer Nederland waren op de Taxibeurs natuurlijk te vinden.

Op de stand van TaxiPolis was tijdens de Taxibeurs ook regelmatig een charmante danseres met een mooie slang te aanschouwen, welke een zeer leuke show weggaf.

Ze trad regelmatig op in de stand met een zeer mooie dans waarbij de slang natuurlijk niet mocht ontbreken. Dat veel mensen (nog steeds) bang zijn voor zulke slangen bleek wel toen de danseres rond liep met de slang en bezoekers vroeg of ze de slang wilden vasthouden. Veel mensen gingen snel een stapje achteruit als zij met haar slang in de buurt kwam.

Toeschouwers die niet bang waren mochten de slang in hun nek vasthouden, zoals op de foto gedemonstreerd wordt door een medewerker van TaxiPolis.

De show is op beide beursdagen regelmatig te zien geweest en trok veel aandacht van zowel bezoekers als standhouders. Op de eerste beursdag zag je zelfs dat bij de tweede show bijna alle stands leeg waren, want iedereen stond even te kijken bij de spectaculaire show.

Wat het met de producten van TaxiPolis te maken had weten wij nog steeds niet, maar het was zeker de moeite van het bekijken waard...


Op de tweede beursdag kwamen er ook een aantal taxichauffeurs, welke allemaal lid zijn van www.taxibalk.net, hét forum voor iedereen in de taxiwereld.

Ondanks het feit dat de meeste leden elkaar nog nooit gezien hadden, leek het alsof men elkaar al jaren kenden, en er werd ook veel gelachen en gepraat bij de stand. Voor de gelegenheid hadden wij ook een leuke animatie op de computer staan over de rijstijl van sommige bestuurders, wat resulteerde in deze foto...

Een uitgebreid verslag van de Taxibalk-meeting is natuurlijk te vinden op www.taxibalk.net. Wij vonden het in elk geval zeer gezellig en hopen ze weer snel te zien op een volgende beurs...

Samenvattend kunnen we zeggen dat onze eerste beurs zeer geslaagd was, en we willen de organisatie van Taxibeurs 2007 dan ook bedanken voor de goede samenwerking. Wat ons betreft zijn we volgend jaar zeker weer aanwezig!

Alle overige foto’s van de Taxibeurs 2007 kunt u 
 bekijken...


[standen ophalen...] pagina's weergegeven.
Laatste update: 26-01-2010 00:00:00
© Taxiklacht.net 2006-2021 All rights reserved by Taxiklacht.net.
Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd.